Our Bandroom project is finished. We now have a brand new music facility for the band and it is an asset for the whole community.


Our site is at the corner of Rectory Hill and School Lane, on previously unused land adjacent to the Rectory Meadows Surgery. From the outset, we were conscious of the need for our building to fit in with the local heritage as the site is on the edge of the Old Town conservation area. The design brief included the need for a sympathetic visual impact using traditional materials and the upper part of the site has been left undisturbed as a wild meadow. We also wanted to ensure low environmental impact by using an air-source heat pump heating system. The building comprises a large rehearsal hall, two smaller teaching rooms, a kitchen, a library room, WCs and storage. Outside we have gated access and parking space for 25 vehicles.

Bandroom Address: Amersham Band, Rectory Meadow, Rectory Hill, Amersham, Bucks. HP7 0BU

Main Rehearsal Hall